TOSCANA CORNER

Image

TOSCANA CORNER – un decor apreciat pentru evenimente

Fii original și răsfață-ți invitații cu ceva diferit!

Toscana primește milioane de vizitatori în fiecare an. Unii străbat mii de kilometri să se bucure de artă și istorie, alții de mâncarea gustoasă și de vinul bun al Toscanei. Mulți caută să se bucure de peisajele deosebite, cu dealuri molcome „stăpânite” de lanuri nesfârșite grâu, de plantații de vii sau de măslini. Alții vor să exploreze așezările pitite între văi sau cocoțate pe creste, din care nu lipsesc nicicum castelele medievale și poveștile lor, străzile înguste, piețele largi. Unii abia așteaptă să se bucure de marea și soarele Toscanei, sau să se relaxeze la spa.

Dar toți cei care vizitează Toscana vor să testeze acea atmosferă specială de pace, veselie și de bucurie de a trăi care definește această regiune binecuvântată cu atât de multe daruri.

Descoperiți o mică parte din Toscana, la Evenimentul dumneavoastră. Cu specialiștii firmei ARTECH WINE, vom servi brânzeturi maturate, salamuri selectate, alături de vinuri din Toscana. Și nu numai atât. Veți afla ce înseamnă Prosecco, Brunello, Chianti, ce este Toscana și de ce trebuie s-o vizitați, de ce trebuie s-o cunoașteți și să o aveți aproape la eveniment.

Bucate deosebite, care vor încânta papilele invitaților

500-1000 EURO

● Posibilitatea de a alege până la 5 sortimente de brânză
● Peste 10 gusturi și sortimente disponibile la produsele neprelucarte termic (crud – uscat)

Prețul se calculează la cerere, funcție de preferințele dumneavoastră, după ce în prealabil le gustați gratuit la magazinul ARTECH WINE & Food & Coffe (www.artechwine.ro) din Botoșani.

De CÂTE porții ai nevoie?

Prețul se calculează la cerere, funcție de preferințele dumneavoastră, după ce în prealabil le gustați gratuit la magazinul ARTECH WINE & Food & Coffe (www.artechwine.ro) din Botoșani, cu programare.

Acest pachet poate fi potrivit atât unui eveniment de 100 de persoane, cât și unui eveniment de 200 de persoane. Toscana Corner este un serviciu de tip self service, iar fiecare invitat își poate crea propriul moment de răsfăț. Nu toți invitații tăi sunt consumatori de brânză sau de preparate din carne neprelucrate termic, dar e timpul să-i surprinzi.

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

The Ice Cream Bar

Fum Greu

Artificii invitati