Gentlemen’s Corner & CIGAR BAR

Image

Un nou Trend ? O NOUĂ PROVOCARE?

Ce este mai frumos decât să oferi invitaților trăiri noi, gusturi noi, povești noi…. Opțiunea de a se simți bine, oportunitatea de relaxare, de a se aduna într-un loc în care se pot stabili prietenii noi, relații noi, emoționale sau intelectuale.
Decorul se realizează in funcție de tematica evenimentului și locul desfășurării evenimentului: gradină, cort, conac, restaurant clasic etc.
Alături de trabucuri de cea mai buna calitate importate din toată lumea, putem oferi băuturi fine precum Cognac, Armagnac, Whisky, Whiskey, Tequilla sau Rom.

400 EURO

● Decor amenajat în stil cigar bar
● Două sticle de Vinars Kvint VSOP sau cognac
● 80 țigări de foi
● 40 de trabucuri
● Trufe / Bomboane cu cafea si fistic
● Sisteme de aprindere și tăiere

 

500 EURO

● Decor amenajat în stil cigar bar
● Două sticle de Vinars Kvint VSOP sau cognac
● 120 țigări de foi
● 70 de trabucuri
● Bomboane cu cafea, ciocolată și fistic
● Sisteme de aprindere și tăiere

 

Echipa Artech EVENTS pune în atenția tuturor un serviciu exclusivist, Cigar Bar sau Bar Tobacco, cu un aer vintage, desprins din anii trecuți, ce oferă o întreagă gamă de trabucuri, țigări de foi, cognac, ciocolată fină, bomboane de cafea și multe alte bunătăți, pentru momentul de răsfăț al domnilor, cât și al doamnelor îndeajuns de curajoase.

Provenite din regiuni diferite, cu povești unice, dar și gusturi, cât și arome deosebite ce se îmbină armonios, trabucurile și țigările de foi sunt din ce în ce mai apreciate și căutate pentru evenimente selecte de tip nuntă, botez, aniversări și petreceri private.

PREZENTARE Gentlemen’s Corner / Cigar Bar

Recomandarea noastră este ca Cigar Barul să fie amplasat în centrul atenției, eventual la intrarea în restaurant sau locație, pentru a veni în întâmpinare invitațiilor și pentru un acces mai ușor spre zona permisă fumatului.

Cigar Barul se amenajează cu 30 de minute înainte de eveniment și se demontează la finalul acestuia sau la scurt timp după ce toate produsele au fost consumate, în măsura în care echipa noastră nu prestează și alte servicii la eveniment.

Oferta Cigar Bar / Gentlemen’s Corner Include

Cigar barul este un serviciu de tip self service, conținutul pachetelor fiind format din diverse trabucuri și țigări de foi de la branduri cunoscute precum: Rocky Patel, Montecristo, Partagas, Davidoff, A. Turrent, Dunhill, Oliva, dar și altele mai puțin cunoscute: Villager, Aurora Principes, Rocks, Tipi. Selecția se poate face la magazinul ARTECH WINE & Food & Coffe din Botoșani (www.artechwine.ro), dintr-o varietate mare de astfel de produse (peste 200 de etichete).

De asemenea, în ambele pachete sunt incluse două sticle de cognac (vinars, divin, brandy), bomboane cu cafea, ciocolată și fistic, dar și sisteme de aprindere și tăiere a trabucurilor.

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

The Ice Cream Bar

Fum Greu

Artificii invitati