SPARKLING CORNER

Image

sparkling corner – Rafinament pentru invitați

Ce poate fi mai frumos ca atunci când invitații tăi sunt primiți cu eleganță într-un colț al băuturilor cu bule. Prosecco, Șampanie, Spumant, Cava, Franciacorta, fiecare invitat poate alege dintre aceste minunății cu bule sclipitoare. O infuzie de bine, de veselie , de energie ! Cu sau fără alcool, alb roze sau roșie, nu contează! Infuzia de energie funcționează ! Obligatorie este temperatura scăzută la care trebuie servite ! 3-6 grade Celsius !

350 EURO

● Instalarea unui colț cu spumante – Prosecco, Cava, etc

● Durata închirierii este de 3 ore +/- 30 min
● Asamblarea cu 30 de minute mai devreme
● Aprovizionarea cu fructe pentru băuturi
● Căpșuni, zmeură, portocale, fructe sezon
● Băutura și paharele nu sunt incluse

Informații:
– răvașe cu mesaje personalizate 50€
– pișcoturi clasice 10€ – 100 buc
– pachet șampanie inclusă 0,5€ pers

Primirea invitaților nu a fost niciodată mai lipsită de griji și mai placută de atât. Mulțumită colțului cu spumante, evenimentul va deveni mult mai placut și relaxantă pentru voi!

Ofertă Perete Șampanie

Acest pachet include asamblarea unui perete de șampanie la intrarea în locația evenimentului cu 30 de minute mai devreme. Durata închirierii acestuia fiind de 3 ore cu un plus sau minus de 30 de minute, în cazul în care este necesar.

Acesta este aprovizionat cu fructe pentru băuturi, precum căpșuni, zmeură, portocale și alte fructe de sezon.

Opțional, pot fi achiziționate pișcoturi clasice, la pretul de 10€ – 100 bucăți, sau o modalitate mai selectă, de răvașe cu mesaje personalizate la prețul de 50€ – 100 bucăți.

NOTĂ: Băutură și paharele nu sunt incluse în această ofertă. Opțional, pachet de șampanie inclusă 0,5€ de persoană.

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

The Ice Cream Bar

Cocktail Bar

Artificii invitati