Bar mobil / Cocktail bar

Image

Toată lumea are nevoie de o pauză de la distracție! Cu acest Cocktail Bar, eventual și cu un Wine Bar, puteți răsfăța orice invitat. Cu un design modern al barului , echipat pentru interior sau exterior, cu barmani veseli, prietenoși, cu băuturi făcute după rețete consacrate dar și cu multe multe noutați ! Și bineînțeles, cu multe surprize!!

Este un cocktail bar mobil sau fix necesar pentru evenimentul tău? Fără îndoială! Oferă invitaților tăi libertatea de a consuma băuturi delicioase, cocktail-uri sau shot-uri cu un aspect deosebit, surprinde-i cu noutăți ! Ai cu cine și ai cu ce !

6 EURO / Persoană/ Invitat

● Bar mobil cu design modern, utilat la standarde europene
● All inclusive dintr-un meniu STANDARD de băuturi
● Barmani cu experiență
● Ustensile de bar profesionale
● Diverse modele de pahare
● Ingrediente cocktail și distilate
● Accesorii decor și consumabile ! Pentru toate gusturile și pretențiile !

9-10 EUR pers

● Bar mobil cu design modern
● All inclusive dintr-un meniu PREMIUM de bauturi
● Creație proprie cu numele tău
● Barmani cu experiență
● Ustensile de bar profesionale
● Diverse modele de pahare
● Ingrediente cocktail și distilate
● Accesorii decor și consumabile

Cine are nevoie de o pauză de la distracție, când aveți un open bar, doar pentru voi? Cu un aspect modern al barului mobil, barmani profesioniști dar și prietenoși, va veți dori ca seara să nu se mai termine.

Îți poți imagina o petrecere fără alcool? De ce ai face asta? În schimb, imaginează-ți ce dansatori profesioniști vei avea lângă tine în ziua evenimentului, mulțumită barului mobil! Alături de gașca potrivită, poți crea chiar și câteva selfie-uri memorabile, realizând amintiri de care să va amuzați, în zilele ce vor urma!

Ofertă Bar Mobil

Această este o oferta ALL inclusive, așadar atât voi cât și prietenii voștri, puteți comanda de la barul mobil tot ce doriți și cât doriți, pe parcursul petrecerii, din meniul afișat de cocktailuri și shot-uri. Mulțumită meniului diversificat, aveți posibilitatea de a îl personaliza cu băuturile voastre favorite, cu câteva zile înainte de marele eveniment: nuntă, botez, aniversare sau o petrecere privată.

Cu această oferta grijile voastre sunt inexistente. Noi venim cu toate cele necesare: distilate (votca, gin, rom, tequila, brandy, whisky, whiskey, cognac, armagnac, divin, vinars, etc), pahare de evenimente în diverse modele, ingrediente cocktailuri (piureuri, siropuri, fructe proaspete, mentă, busuioc, etc), accesorii decor pahare (hârtie decorativă, flori, fructe deshidratate, etc), consumabile bar (paie, șervețele, zahăr brun cuburi și cristale, zahăr pudra, bețișoare bambus, etc).

Opțional, putem servi la bar și alte băuturi cum ar fi: prosecco, șampanie, vin spumant dar și alte tipuri de băuturi alcoolice și nonalcoolice dorite. În plus, barmanii noștri profesioniști vă vor ajuta să vă creați propria băutură (cu numele vostru) exact așa cum vă place, pentru ca gustul iubirii voastre să fie pe buzele tuturor invitațiilor pe parcursul întregii petreceri.

Cum se Calculează Prețul?

După cum poate fi observat în oferta barului mobil, prețul poate varia în funcție de numărul de invitați. Până la 200 de invitați prețul este de 6-9 € de persoană iar peste 200 de invitați prețul fiind de 7-10 € de persoană. Pentru evenimentele ce depășesc numărul de 300-350 de invitați, puteți solicita o oferta personalizată, iar noi revenim cu noi informații, dar și un preț mai avantajos, special pentru tine.

Concluzia Noastră:

Barul mobil este unul dintre serviciile ce nu trebuie să lipsească, de la niciun eveniment! Atât tu cât și invitații tăi, veți simți nevoia de a consuma cocktailuri și shot-uri delicioase care să va țină în priză și să fiți mereu în spiritul petrecerii.

Avem peste 6 ani de experiență în domeniu și vrem să fim onești cu tine! Suntem o echipă responsabilă, devotată și organizată, cu servicii de calitate și originale cu care ne mândrim să ne prezentăm la evenimentul tău. Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile.

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

The Ice Cream Bar

Champagne Wall

Artificii invitati