dansul mirilor în fum greu

Image

Fumul greu va însoți dansul mirilor și va fi prezent în fiecare moment deosebit al evenimentului, generând o atmosfera de basm, de poveste frumoasă cu zâne și feți frumoși.. Fumul greu creează impresia de dans in nori, ascunde posibilele mișcări neîndemânatice și vă ajută sa scăpați de emoții. Vă veți bucura de fotografii reușite de la primul dans in calitate de sot si sotie.

120 EURO

● Prezența unui operator
● Utilizarea unei mașini profesionale
● Efecte speciale de tip fum greu
● Durată de 6-7 minute

Informații:
– pachet recomandat pentru săli medii
– cu capacitate de până la 300-350 pers

200 EURO

● Prezența a doi operatori
● Utilizarea a doua mașini profesionale
● Efecte speciale de tip fum greu
● Durată de 8-9 minute

Informații:
– pachet recomandat pentru săli mari
– cu capacitate de peste 500 pers

Pentru locațiile din interior unde ringul de dans este realizat din parchet, linoleu sau orice altă suprafață lucioasă, acest lucru ar trebui să fie un avantaj pentru fumul greu.

Însă, în locațiile unde ringul de dans este realizat din mochetă sau orice alt material textil, fumul greu este absorbit foarte ușor de acest material în cele mai multe cazuri acesta pierzându-și din densitate.

Putem oricând să compensăm prin puterea mașinăriei de fum greu, dar acest lucru poate scurta durata efectului de la 6-7 minute, la 3-4 minute, acest interval fiind mai mult decât suficient în majoritatea situațiilor, oferind un efect uniform pe întreg ringul de dans.

Pentru locațiile din exterior, cu ringul de dans foarte mare, o adiere mai puternică a vântului, poate împrăștia fumul greu, acesta pierzând din densitate și efect.

Mașinile pe care le folosim sunt foarte puternice (de cele mai multe ori folosite la doar jumătate din capacitatea acestora), cât și tehnicile și cunoștințele pe care le aplicăm ar trebui să compenseze, realizând un efect uniform pe durata întregului dans. Totuși, aceștia sunt factori de luat în considerare.

Ofertă Fum Greu

Pachetul standard cu o singură mașină de fum greu este recomandat evenimentelor cu până la 300-350 de persoane, acesta fiind ideal în majoritatea situațiilor.

Pachetul Premium este recomandat pentru evenimente mai mari, cu o capacitate de peste 400-500 de persoane, cu două mașini de fum greu, acestea având posibilitatea de a realiza un efect uniform acoperind întreg ringul de dans.

Prezența operatorului la locație va fi cu 30 de minute înaintea orei stabilite pentru începerea dansului. Aparatura va fi pregătită, iar seară poate fi deschisă atunci când sunteți pregătiți și totul este pus la punct.

Concluzia Noastră:

Se spune că dansul este limbajul ascuns al sufletului. Un moment unic, vise împlinite și privirea tuturor este asupra voastră într-un moment de basm. Este timpul vostru să străluciți. Prinde aripi și plutește printre nori!

Avem peste 8 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Suntem o echipă responsabilă, devotată și organizată, cu servicii de calitate și originale cu care ne mândrim să ne prezentăm la evenimentul tău.

Peste 65% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile.

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

The Ice Cream Bar

Fum Greu

Cocktail Bar