LImonade Bar

Image

LImonade Bar pentru evenimentul tĂu

Invitații tăi se pot bucura de o doză cu băuturi naturale, răcoroase, delicioase, gata să dea un restart fiecărui invitat. După rețete consacrate, cu ingrediente de calitate, cu sau fara zahăr….Limonada, lemonade ! Un joc de cuvinte, un joc care da refresh !

350 EURO

● Decor amenajat în stil bar limonadă
● Cantitatea oferită este de 45 litri
● Băuturi preparate în ziua evenimentului
● Diverse sortimente cu fructe de sezon
● Mixuri de ierburi și arome
● Recomandat până la 150 pers
● Cantitate suplimentară 2€ pers
● Include limonadă și suc natural

Arome de sezon:
– lămâi, căpșuni, ananas, pepene roșu, kiwi, portocale, mere verzi
– mentam lavandă, ghimbir, flori de trandafir

Cu doar câteva lămâi, amestecate cu alte fructe de sezon, puțină gheață, mentă, ghimbir sau lavandă, dar și un mic ingredient secret, limonadă ta este acum gata de servit. Răcoroasă, plină de arome și vitamine, așa cum merităm cu toții să fim răsfățati după o zi călduroasă de vară.

Un bar de limonadă oferă invitaților prezenți la evenimentul tău, ocazia de a se strânge într-un singur loc, a se delecta cu băuturi delicioase și de ce nu, de a împărtăși câteva zâmbete, poate chiar și o poveste.

Ofertă Lemonade Bar

Pachetul de lemonade bar include 45 de litri de limonadă și/sau suc natural cu fructe de sezon (lămâi, căpșuni, ananas, pepene roșu, kiwi, portocale, mere verzi, etc) în combinație cu mixuri de ierburi și arome, dar și fructe proaspat tăiate, pentru un plus de vitamine. Decizia îți aparține în totalitate și dorim să ne sfătuim împreună în privința sortimentelor de limonadă dorite.

Această cantitate este ideală și recomandată pentru evenimente cu până la 150 de invitați, cu posibilitate de realimentare pentru evenimente ce depășesc 150 de invitați la prețul de 2€ persoana. Fructele sunt proaspete, iar băuturile sunt preparate în ziua evenimentului, transportate și ambalate în condiții adecvate.

Limonadă sau Înghețată?

Ești indecis/a și nu poți lua alegerea potrivită? Fie că îți dorești un lemonade bar sau un bar de înghețată, este aproape imposibil să iei decizia greșită. Într-adevăr, ambele sunt diferite în felul lor, însă privind din ansambul, aceste două servicii au același scop comun. Zâmbetul de pe buzele invitaților tăi.

Vrei să îți spunem un secret? Știi de ce nu te poți hotărâ? Pentru că te gândești în permanență la ce le va place invitaților tăi și care dintre aceste două servicii îi va face pe ei să se simtă bine. Ție ce îți place? Mulțumește-te pe tine prima oară, iar apoi gândește-te la inviitații tăi.

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

Fum Greu

The Ice Cream Bar

Cocktail Bar