The Ice Cream

Corner

Image

Organizezi un eveniment fără înghețată ?

Ce poate fi mai surprinzător pentru un invitat decât să-i pui creativitatea la încercare? Să-și facă propria înghețată ! Asta da provocare. Cu mentă? Cu căpșuni? Cu fragi? Cu orice, dar să nu lipsească ciocolata ….Și nici mango sau fructul pasiunii !

500 EURO

● Serviciu de tip self service
● Decor amenajat în stil bar înghețată
● O cantitate de 30.000 ml înghețată
● 6 sortimente din 40 de gusturi și arome
● Cereale, bomboane si ciocolată decorativă
● Cornete și pahare de înghețată

Informații:
– recomandat până la 150 persoane, 2-3 cupe / pers
– cantitate suplimentară 50 € / aromă – 5.000ml

Alege un cornet, gustă din fiecare aromă, decorează după bunul plac și nu în ultimul rând, savurează! De altfel, îi poți surprinde și pe cei dragi cu una din creațiile tale.

Cu un design modern al barului de înghețată și instrucțiuni simple și ușoare, oricine poate realiza înghețată favorită în doar câteva secunde, având toate cele necesare la dispoziție. Împarte gustul fericirii!

Ofertă Bar Înghețată

Barul de înghețată conține o cantitate de 30.000ml de înghețată, oferta fiind adresată evenimentelor cu până la 150 persoane, fiecare invitat având posibilitatea de a crea o înghețată cu până la 2-3 cupe.

De asemenea, puteți selecta până la 6 sortimente din cele 40 de gusturi și arome disponibile. O cantitate suplimentară dar și alte arome, pot fi adăugate în pachet la prețul de 50€/aromă – 5.000ml.

În ofertă sunt incluse și cornete sau pahare pentru înghețată, cereale, topping-uri bomboane, biscuiți, ciocolată decorativă și alte bunătăți pentru a realiza înghețata perfectă.

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

The Ice Cream Bar

Cocktail Bar

Artificii invitati