Tort shot-uri / Tortul mirelui

Image

Piramida de shot -uri , numită de mulți și tortul mirelui, este unul serviciile și momentele cele mai apreciate, dar și solicitate pe parcursul desfășurării unui eveniment. Un festival de culori, de arome, de bună dispoziție ! Un plus de energie, o infuzie de bună dispoziție este mereu bine primită de toată lumea.

200 – 250 EURO

● Moment surpriză tort de shot-uri
● Prepararea băuturilor la eveniment
● Pachetul include 130 de shot-uri
● Prezentarea momentului pentru 30 min, cu posibilitatea repetării
● Până la 3 sortimente de băuturi diferite
● Artificiile nu sunt incluse în pachet

Amestec shot-uri:
● 85% – Whisky, Whiskey, vodka, rom, liquor cafea, amaretto, triplu sec, Brandy, Gin, Vin, Spumant, Tequilla
● 15% – Fructe stoarse, Ierburi aromate și siropuri concentrate

350 EUR

● Moment surpriză tort de shot-uri
● Prepararea băuturilor la eveniment
● Pachetul include 240 de shot-uri
● Prezentarea momentului pentru 30 min
● Până la 5 sortimente de băuturi diferite
● Artificiile nu sunt incluse în pachet

Amestec shot-uri:
● 80% – Whiskey, vodka, rom, liquor cafea, amaretto, triplu sec
● 20% – Fructe stoarse, Ierburi aromate și siropuri concentrate

Cu un design impunător și captivant, tortul de shot-uri atrage cu ușurință atenția tuturor invitaților, oferind o experiență neașteptată cu shot-uri delicioase, pentru un boost de energie.

Artech EVENTS iti pune la dispoziție două pachete, iar tu decizi care dintre acestea se potrivește cel mai bine evenimentului tău:

– Pachetul PREMIUM este format din 240 de shoturi cu 5 arome diferite. (potrivit evenimentelor cu până la 150-300 de invitați)

– Pachetul STANDARD conține 130 de shoturi cu 3 arome diferite. (potrivit evenimentelor cu până la 80-150 de invitați).

Amestecuri disponibile: Whiskey, vodka, rom, liquor cafea, amaretto, triplu sec, dar și fructe stoarse sau siropuri concentrate cu arome precum: fructul pasiunii, mango, ananas, piersici, coacăze, căpșuni, cocos, pepene roșu sau bubblegum, blue curacao, fursecuri cu ciocolată, vată de zahăr, caramel, lavandă, plus multe alte gusturi și arome.

De câte shot-uri am nevoie? – În medie, recomandăm 1 shot pentru fiecare invitat. Dacă ai peste 300 de invitați prezenți la eveniment, asta nu înseamnă că ai nevoie de +300 de shot-uri, însă la cerere putem adăuga în plus numărul solicitat.

 

Cum și Când o Prezentăm?

O modalitate ideală de prezentare este atunci când formația urmează să înceapă un program intens de muzică de club/petrecere sau pur și simplu vrei să aduni cât mai multă lume pe ringul de dans.

Piramida de shot-uri vă atrage invitații în mijlocul petrecerii iar „compoziția magică” a băuturilor le va deschide pofta de a petrecere fără inhibiții alături de voi.

RECOMANDARE DE PREZENTARE – Recomandăm ca piramida de shot-uri să NU fie prezentată în același moment cu tortul mirilor.

Atât voi, cât și tortul (piramida) vostru delicios, aveți nevoie de toată atenția invitaților. Nu ar fi ideal să îl ascundeți în umbra unui tort de shot-uri, acesta captând cu ușurință atenția publicului. Este momentul vostru magic.

Tortul de shot-uri poate fi prezentat până la 30 de minute și fiind retras doar după ce toate băuturile au fost consumate.

Tortul de shot-uri este surpriza ce va pune evenimentul tău în evidență, cu un plus de elegantă și stil. Evenimentul tău contează. Fă gălăgie!

Aria de acoperire:

(!) Bar mobil / Cocktail bar în zona Moldovei, disponibil pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău,

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.

Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!

Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.

Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

Champagne Wall

Fum Greu

Artificii invitati