TUN CONFETTI ȘI ARTIFICII DEOSEBITE

Image

Tun Confetti și Artificii Deosebite

Surprinde-ți invitații prezenți la eveniment cu o explozie de confetti colorate în cele mai potrivite momente.
Cele mai reușite fotografii sunt cele în care oamenii se bucură. Tragerea cu tunul de confetti vă va ajuta sa surprindeți cadre memorabile.
Aveți posibilitatea de a fracționa cantitatea de confetti în mai multe trageri, astfel încât să aveți mai multe momente speciale de care să se bucure invitații.
Și cu ce să aprindem magia din ziua evenimentului tău? Cu artificii diferite, cu multă multă veselie și bucurie? Odată cu lăsarea serii, magia ne învăluie în timp ce artificiile și confetti dau tonul atmosferei de basm și veselie !

220 EUR

● 3 kg
● Flame Proof
● 8-10 metri înălțime/distanță
● 45 – 90 grade
● Multicolore sau metalizate

270 EUR

● 5 kg
● Flame Proof
● 8-10 metri înălțime/distanță
● 45 – 90 grade
● Multicolore sau metalizate

Sunt artificiile de mână sclipitoare sparklers un nou trend? Ce modalitate mai deosebită de a aprinde magia în ziua evenimentului tău, dacă nu cu ajutorul artificiilor sparklers? Odată cu lăsarea serii, magia se aprinde! Evenimentul tău este acum o poveste nemuritoare datorită artificiilor sparklers. Sala plină de aplauze, zâmbete, emoții și dorințe cuprinse într-un singur gând. Artificiile sparklers pot fi folosite pentru dansul mirilor, cât si prezentarea tortului. Pentru un ultim moment cu o ieșire spectaculoasă, dar și alte momente creative pentru a-ți pune evenimentul in evidență.

Artificiile pot fi prezentate invitaților folosind una dintre decorațiile din imaginile prezentate, plasată la intrarea în locație, lângă prezidiu sau pe ringul de dans. Tu decizi! De altfel, le putem aranja pe mese câte una pentru fiecare invitat sau două pentru fiecare cuplu, acestea fiind personalizate după preferințe cu numele, data și ora la care vor fi aprinse, poate chiar si un mesaj. Cu o lungime de 40 de centimetri, acestea au o ardere de până la 100 de secunde. Acum este momentul tău să strălucești!

Iar doar in cazul in care te gândești la asta, nu ai de ce să îți faci griji! Folosite cu atenție, sunt complet inofensive si nu pot face rau nimanui.

Bine de știut: Anumite locații nu permit folosirea artificiilor sparklers în interior. Recomandăm ca înainte de achiziție să clarificați acest aspect cu cei de la locație/restaurant.

Surpriza pentru invitati

Surprinde-ti invitatii prezenti la eveniment cu o explozie de confetti colorate in cel mai potrivit moment.

Fotografii deosebite

Cele mai reușite fotografii sunt cele în care oamenii se bucură de moment. Tragerea cu tunul de confetti te va ajuta să surprinzi niște cadre memorabile.

Flexibilitate

Ai posibilitatea de a fracționa cantitatea de confetti in mai multe trageri astfel incât să ai mai multe momente speciale de care să se bucure invitații tăi.

ALTE SERVICII OFERITE DE ARTECH EVENTS

The Ice Cream Bar

Fum Greu

Artificii invitati